+31 6 343 77 926 ChrisBakker@CHJinternet.com
Selecteer een pagina

Projecten

RespondentenDatabase

Dit platform is een online database met respondenten om enquêtes in te laten vullen. RespondentenDatabase was het eerste project van CHJ internet, in 2008 gestart onder de naam OK-onderzoek.

RespondentenDatabase bedient met name studenten met scriptie-onderzoeken aan elke universiteit of Hogeschool in Nederland.

EnquêteTools

“Een goede tool voor het bouwen van online enquêtes, zonder irritante advertenties of beperkingen. “

Dat was het uitgangspunt bij de ontwikkeling van EnquêteTools. Alle basisfuncties zijn kosteloos beschikbaar. Geadvanceerde functies zijn beschikbaar als Premium functies. Deze kunnen worden geactiveerd voor € 12,95 per projectenquête.

Meterbeheer

Energiemanagement voor het MKB. Met Meterbeheer heeft elke organisatie inzicht in het energieverbruik van alle energie-aansluitingen van alle gebouwen.

Meterbeheer leest elke slimme meter in Nederland uit en is EDSN gecertificeerd. de mobiele app scant analoge meters om de meterstand met foto naar het dashboard te verzenden.

Adressenlijst.com

Geo platform om adressenbestanden te genereren van geselecteerde gebieden. Het idee is ontstaan na ervaringen met omgevingscommuncatie bij een vastgoedontwikkelaar. De ontwikkelaar had geen toegang tot een adressenlijst van de wijk zonder een zeer prijzig geo-pakket af te nemen. Met Adressenlijst.com heeft iedereen nu gemakkelijk de mogelijkheid adressenlijsten te genereren.

Het projectmanagement is Agile uitgevoerd. MVP gelanceerd op 4 maart 2021.

Stichting Straatplezier Oudwijk-Noord

Wijkplatform voor SPON, Stichting Straatplezier Oudwijk-Noord. Via de website Oudwijk-Noord.nl informeert SPON buurtgenoten binnen Oudwijk-Noord over buurtactiviteiten.

Sinds 2018 ben ik actief bestuurlid van SPON.

Leuk om kennis te maken?

Laat mij contact met u opnemen.